打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼] 四歲小朋友預言人類的滅亡

原帖由 巨商火十水 於 22-8-2008 17:11 發表
無可能囉=,=
2012係發展機械人= =
中國果時係最多機械人=.=
日日生產8000架機械人-.-
2042機械人會係地球既大佬呀ma-.-
唔知信咩好.
個個d野唔同-.-
回復 支持 反對

我都有小小信....仲有小小驚....不過都多謝樓主...
回復 支持 反對

2012年12月22日
咁似我之前系某個論壇某區睇到個預言一樣日期
但係2個版本黎吾一樣,日期就一樣,
好明顯有人作野
回復 支持 反對

好多野都可以作既姐...."
你唔俾父母日日同佢講呢句野 @@"
ANYWAY 多謝樓主
回復 支持 反對

我覺得,世界預言準確度只有5%...因為唔單只係人,世界都有可能有故事分支!!
世界分支線有n xd咁多條!
或者每個預言都只不過係其中一條世界分支,
&&話20xx黎個條未來人,如果我地依家條分支唔係係佢條線咁佢就反唔到黎我地依到,會去反佢條線既2008年!
ps:世界分支線-你人做唔同決定都會改變你一生啦!可況世界咁大,世界做咩決定,我地既命運就係點!!唔好忘記世界都有思想!
唔知大家明唔明,&以上,係個人想法!請評論!
回復 支持 反對

原帖由 danny155 於 29-8-2008 04:59 發表
我覺得,世界預言準確度只有5%...因為唔單只係人,世界都有可能有故事分支!!
世界分支線有n xd咁多條!
或者每個預言都只不過係其中一條世界分支,
&&話20xx黎個條未來人,如果我地依家條分支唔係係佢條線咁佢就反唔到 ...
甘E個.好似有90%準嫁wo@_@
◎2008年

•治療AIDS愛死病與Dengue登熱病之有效藥開發成功。

•7月18日菲律賓會發生8.1級大地震,將有數千人死亡。

•美國紐約Empire State Building帝國大廈,9月會發生恐怖事件。

•9月13日中國發生超強烈9.1級大地震,其震源地在南寧與海南島,同時也會引發30米以上的大海嘯,造成數百萬以上的人遇難死亡。

◎2008年在北京舉行的世界奧林匹克運動會能順利舉行嗎?

如前所述,2008年在中國會發生超過百萬人死亡的9.1級大地震,依朱瑟里諾先生的預知,地震的發生日期是9月13日,而奧林匹克的舉行日期8月8日 ∼24日,從此行程來看,奧林匹克運動會結束之後才會發生地震。但擔心的是9.1級的大地震要發生之前,有小地震會頻繁地發生,因此也會讓國家與人民陷入不安。

9.1級的大地震之前會有頻繁的小地震發生,雖然朱瑟里諾沒有明確地預告什麼時候,但如果以約一至二個月前來推測的話,很可能在世界運動會進行中發生,這樣的話更會讓主辦單位與參加的選手信心動搖。筆者看到朱瑟里諾先生這段預言時,腦海裡瞬間回憶起自稱時空旅行者的Mr. John Titoer(音譯)的遺言,「2004年在希臘雅典舉行的奧林匹克是最後的一次。」

我地在意下中國有無頻繁的小地震發生吧...

回復 支持 反對

有無套片可以睇下@@?
回復 支持 反對

佢以馬雅果個曆法作基礎作出尼姐-.-...

一但未係未日,
預言正確既係馬雅人/外星人?!

而唔係呢個所謂既4歲小朋友
回復 支持 反對

真係到果日先知-.-"""不過好驚><
回復 支持 反對

冇乜可能lor
你見到條小朋友係度9up
都唔係只係睇住佢表演
更會有幾個人有去call白車送佢去醫院
回復 支持 反對