打印 上一主題 下一主題
收起左側

非一般的grand chase故事大全= =+

關閉 [複製鏈接]

回復 52# 的帖子

囧!!
小莓好屈機呀[[onion_50]]

回復 支持 反對

最後第6果個.連個天都唔鐘意我
勁好笑
回復 支持 反對

話說.....
個標題就來唔點= =""
就來比我攻破了!?
回復 支持 反對

哈... 勁好笑囉 - -"
回復 支持 反對

= =某人搞爛gag實在太勁了~_~
佩服佩服[[bao_41]](啪啪啪)
努力地諗gag中...呀,我諗到了..但好似唔夠爛-_-而且唔似gag囧
有一日,小愛去小精靈森林練習巨劍(3轉,相信好多人都知道吧._.)
其中佢有練用巨劍鋤落去地下果招(請大家係gc練習模式用小愛3轉,之後禁跳起,再禁下+z吧)
都練左一段時間
就係因為咁,佢嘈親左住係小精靈森林既各位精靈
於是佢地就去搵小愛,想ko佢(囧)
小愛見到咁既情形梗係好驚(請想像佢面前有極極極極多精靈)
當佢地想ko佢果陣,小樂出現了
佢同精靈們講:「小愛係我既朋友黎架~!你地大人有大量,原諒佢一次吧~」
精靈們答佢:「如果佢可以賠番d野比我地就原諒佢一次咁多啦!佢有冇野賠番比我地先?!」
小愛:「最多我幫你地斬幾日柴la~_~好唔好?」
精靈們:「幾日太少了~我地話要斬幾耐就斬幾耐~!!!如果唔係我地即時ko你(汗)!」
小愛:「汗..想斬死人咩-_-」
精靈們:「咁你係咪想我地斬死你丫~!」
小愛:「梗係唔係-_-你地話斬就斬la- -"(流汗中)」
於是,小愛唯有係咁斬柴~_~佢斬左成2個禮拜之後就偷走,比佢成功左-口-"不過精靈們知道左,跟住係咁追住佢,再捉番佢番去斬柴-_-"
我地為佢默哀吧(佢宜家重斬緊柴囧)
當然佢以後都唔敢再去小精靈森林練劍了~

回復 支持 反對

把gag轉移來呢度=3=

話說....
點解武鬥喵有黑白之分?

[我估都係想唔到的了...按ctrl + a吧]

因為只有進化的才是白色   汗!!
看...小火龍由蛋變龍...不是黑色的...
只有生出來就是武鬥喵的才是黑色!!

還有那黑暗冰仙...也是生出來...不是進出來的!!
回復 支持 反對

回復 58# 的帖子

爛-。-
不過我愛+V+
回復 支持 反對

- -冇野講
點解巴布可以諗到咁多gag的[[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 60# 的帖子

因為佢係人中之GAG王[[onion_37]]
回復 支持 反對

有幾個勁好笑..o哂lo.^^