打印 上一主題 下一主題
收起左側

海外又來卡斷 你地有冇事?

關閉 [複製鏈接]
人地就系驚集體斷
如果系集體斷就唔使好像上次瓜樂豆錦
自己好像傻仔錦系度不斷重登
再者問下吾得?
d人系 ...
kito007 發表於 20-8-2011 00:56

死beanfun果d係beanfun問題=.=
集斷上番冇問題=,=
回復 支持 反對

死beanfun果d係beanfun問題=.=
集斷上番冇問題=,=
jimmg12 發表於 20-8-2011 01:00

死beanfun個個 斷左上吳番...吳叫集體斷?
而家就系唔知系唔系個個斷左/上吳番/卡登/lag...先問...
就算只系問個個系唔系大lag...我都覺得冇0羊問題囉
使吳使開post要你批准?
回復 支持 反對

今日打主教喪卡
斷左一次 不過佢照開箱 陣間睇下佢有冇食左我D野.
回復 支持 反對

死beanfun個個 斷左上吳番...吳叫集體斷?
而家就系唔知系唔系個個斷左/上吳番/卡登/lag...先問...
就算只 ...
kito007 發表於 20-8-2011 01:07

咁斷線上唔到就唔關beanfun事=.=係米集體一上去睇米知,宜家樓主又冇話上唔番
我又冇話唔比,只係表達我個人意見姐
回復 支持 反對

岩先打海龍..無啦啦..見到隻王血..打唔到..之後仲斷埋...勁嬲..
回復 支持 反對

有新既斷線問題
一開始可以走,可以行,睇到人講野,之後就斷左
之前3r試過一次,d人話我企定定係隻王到
回復 支持 反對

咁斷線上唔到就唔關beanfun事=.=係米集體一上去睇米知,宜家樓主又冇
我又冇話唔比,只係表達我個人 ...
jimmg12 發表於 20-8-2011 01:31

我舉果個beanfun上吳島系我自己的例子..冇話樓主上唔番
上次beanfun瓜左..真系個個上吳番wor...錦都唔關beanfun事?
而且我舉個例就系要話比你聽斷線唔系問題
問題系斷左上吳番/上得番又彈番落黎...自己系度好像傻仔錦登入/登入左又彈番出黎(所以我用上次beanfun舉例)
開個post問下系唔系個個都卡斷.賣可以避免以上程況囉(防止好像回post果d大大錦浪廢海龍章)
所以開個post問下系唔系卡斷有0羊問題??...
你表達個人意見..錦又問"斷左米上番@_@..唔洗下下開post@_@"
..人地而家就系問緊其他人意見...看下系唔系一樣
一樣卡斷..賣吳出團吳使浪費章囉
斷左賣上番...真系答非所問
回復 支持 反對

斷左賣上番
kito007 發表於 20-8-2011 02:10

唔明@_@
-------------------------------------
Beanfun死左同卡斷好似一d關係都冇囉
beanfun死左係上都上唔到,卡斷係玩玩下卡之後斷=.=
Dn呢隻game斷開就有條癮,我唔信個個都唔知
自己系度好像傻仔錦登入/登入左又彈番出黎,開個post問下系唔系個個都卡斷.賣可以避免以上程況囉

我諗你就算知會上唔到,你都咁做=.=
回復 支持 反對

唔明@_@        
"斷左米上番@_@"     ..話你呢句9唔答8呀
-------------------------------------
Beanfun死左同卡斷好似一d關係都冇囉
beanfun死左係上都上唔到,卡斷係玩玩下卡之後斷=.=
Dn呢隻game斷開就有條癮,我唔信個個都唔知
唉...講極都系牛頭唔答馬嘴
我都話beanfun果個系我自己架例子囉
上次beanfun斷
我系game入面卡完就彈左
我系錦登入都登唔島...所以試左好耐...用完firfox用ie用埋Safari
如果我一早好像樓主錦問一問..看下大家系吳系一樣
就可以避免系度曬時間囉

我用beanfun呢個例子唔系話比你聽樓主而家系死beanfun
而系話比你聽卡斷有分自己卡斷,或者全部玩家都卡斷
如果系自己問題..就要check下自己部野/重裝...如果系大家都有問題(好像上次beanfun錦..唔系個人事件)
錦就唔使浪費氣力..攪0羊都冇用
所以開個post唔使你批准...開個post可以節省好多野

開個post可以節省你的海龍大貓章
明未呀????

我諗你就算知會上唔到,你都咁做=.=[
知左繼續系人地gei事...你都冇權吳比人問....起碼我見呢個post入面好多人都斷卡..唔會自己傻傻地走去重裝呀
回復 支持 反對

唔明@_@        
Beanfun ...
kito007 發表於 20-8-2011 03:14

睇清楚引用咩
唉...講極都系牛頭唔答馬嘴

我係,咁又點
我都話beanfun果個系我自己架例子囉
上次beanfun斷
我系錦登入都登唔島...所以試左好耐...用完firfox用ie用埋Safari
如果我一早好像樓主錦問一問..看下大家系吳系一樣
就可以避免系度曬時間囉
我用beanfun呢個例子唔系話比你聽樓主而家系死beanfun
而系話比你聽卡斷有分自己卡斷,或者全部玩家都卡斷

我唔覺你個例子同呢個post址上關係
樓主係問[我卡斷,你地有冇?]
你個例子係[我上極都上唔到,你地上到?]
所以開個post唔使你批准...開個post可以節省好多野

原來要我批准既
開個post可以節省你的海龍大貓章

係呢個post我唔覺有呢個意思
知左繼續系人地gei事...你都冇權吳比人問....起碼我見呢個post入面好多人都斷卡..唔會走去重裝呀

原來我可以唔比人問架呢個post d人都唔知斷過幾多次啦
回復 支持 反對